Всесвітній день Землі

20 березня, у День весняного рівнодення, відзначають Всесвітній день Землі. Головна мета цього дня – привернути увагу громадськості до важливості збереження нашого спільного дому – планети Земля. Це час нагадати людям про необхідність бережливого ставлення до природи та взаємної підтримки. Свято дає можливість знову замислитися над тим, що нас оточує. На жаль, у результаті своєї діяльності людина завдає серйозної шкоди планеті, що може призвести до її руйнування.
У межах Всесвітнього дня Землі у дистанційному режимі триває обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім». Організатори – Донецький обласний еколого-натуралістичний центр.
На участь у конкурсі зареєструвались колективи з Бахмутської, Білозерської, Краматорської, Курахівської та Нікольської громад. Цьогоріч учасникам потрібно представити конкурсний виступ колективу, в якому має бути розкрита тема заходу «Земле моя, Україно! Ти вічно будеш жити», а також презентацію еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності протягом року. У своїх відеороликах учнівська молодь демонструє, що вони в умовах сьогодення роблять все можливе для збереження екосистеми.
Молодь Донеччини закликає бути ековідповідальними, думати сьогодні про майбутнє!
Догори