Вітаємо переможців та призерів Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір»!

Підбито підсумки Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір». Призерами конкурсу стали і 11 учасників з 8 територіальних громад Донецької області, а саме: Білозерської, Костянтинівської, Краматорської, Мирноградської, Покровської, Сіверської, Торецької та Часовоярської ТГ.
Так у І віковій категорії (діти 6-11 років) ІI місце зайняв Батарчук Тихон, учень Шандриголівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Донецької області Краматорського району с. Шандриголове, за творчу роботу «Україна – це велика родина», та ІІI місце відповідно у Потапенко Кіри, вихованки Очеретинської НВК Донецької області Покровського району смт. Очеретіно, за творчу роботу «Лялька-мотанка» та Шкіря Варвари, учениці Шандриголівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Донецької області Краматорського району с. Шандриголове, за творчу роботу «Сувенірна українська тарілка».
І місце у IІ віковій категорії (12-16 років) у Артеменко Артема, вихованця гуртка «Флористика плюс» Шандриголівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Донецької області Краматорського району с. Шандриголове, за творчу роботу «Жінка з немовлям» та Левченко Дарини, вихованки гуртка «Фантазія» Часовоярський ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 15 Часовоярської міської ради Донецької області, за творчу роботу «Козачка та козак».
ІI місце у IІ віковій категорії (діти 12-16 років) посіли Біленко Анастасія, учениця Білозерської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 13 Донецької області, за творчу роботу «Декоративна лялька «З коханням до України» та Шишимірова Поліна, учениця Білозерської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 18 Білозерської міської ради Покровського району Донецької області, за творчу роботу «Оберіг «Лялька з пташками».
ІІI місце у IІ вікової категорії (12-16 років) у Овсяннікової Милани, учениці Комунального опорного закладу освіти «Сіверський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» Сіверської міської ради Бахмутського району Донецької області, за творчу роботу «Вітряк» та Ширіної Марії, вихованки гуртка «Magis Hands» Центру позашкільної освіти Іллінівської сільської ради Донецької області, за творчу роботу «Ангел».
Також грамотами у номінації «Подарунок воїну» нагороджено Сосова Дмитра, учня закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів № 18 Торецької міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області, за творчу роботу «Козачок» та Карасюка Євгенія, учня 9-А класу Опорного закладу загальної середньої освіти Мирноградської міської ради Донецької області, за творчу роботу «Янгол-охоронець».
За активну участь у підготовці переможців Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір» нагороджено і керівників:
– Савкіну Світлану Володимирівну, керівника гуртка «Флористика плюс» Шандриголівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Донецької області Краматорського району с. Шандриголове.
– Разборську Інну Олександрівну, керівника гуртка «Фантазія» Часовоярський ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 15 Часовоярської міської ради Донецької області.
Нащі найщиріші вітання призерам виставки-конкурсу, натхнення та наснаги для втілення нових, цікавих ідей учасникам та їхнім наставникам.
Детальніше ознайомитися з результатами можна за посиланням: https://nenc.gov.ua/wp…/uploads/2020/01/2023-02-24n.pdf та інформацію щодо нагородної атрибутики можна переглянути за посиланням: https://nenc.gov.ua/?page_id=16677
Догори