У межах спільного проєкту «Пізнай Львівщину» розпочала роботу п’ята зміна літнього відпочинку дітей

У межах спільного проєкту освітян Львівської та Донецької областей «Пізнай Львівщину» розпочала роботу п’ята зміна літнього відпочинку дітей з Краматорської, Комарської, Костянтинівської, Мирноградської, Селидівської, Новогродівської, Покровської, Сіверської територіальних громад на базі санаторної школи у м. Сокаль.
Організовують дозвілля для дітей у таборі педагоги Донецького обласного еколого-натуралістичного центру. Першого дня учасники презентували свою команду, плели патріотичні браслети, в’язали туристичні вузли, розучували вправи флешмобу “Я, ти, він, вона – Україна ми одна”, пройшли психологічний тренінг “Позбавлення негативних емоцій”, взяли участь у розважальній програмі. Вечірні посиденьки, де діти проявили свої акторські здібності, стали підсумком першого дня.
Фахівцями санаторної школи організовано оздоровчі процедури для дітей: кисневі фітопінки, аромотерапія та масаж.
На дітей чекає активний, насичений, змістовний та позитивний відпочинок, цікаві подорожі, екскурсії, нові друзі.
Висловлюємо подяку працівникам Сокальської загальноосвітньої санаторної школи І-ІІІ ступенів за теплий прийом. А на теплу згадку про зустріч діти Донеччини подарували власноруч намальовану картину — степ рідного краю та терикони.
Догори