Тренінги з розвитку комп’ютерних навичок

Тренінги з розвитку комп’ютерних навичок проводилися з листопада 2021 року в східних областях України, та, у зв’язку з воєнними діями, були призупинені з 24 лютого 2022 року.
З 25 травня 2022 року в режимі он-лайн відновлено навчання. Благодійна організація «БФ «КІ ФАНД»» в рамках проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», що здійснюється Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального уряду Німеччини, продовжує проведення Тренінгів з розвитку комп’ютерних навичок для персоналу закладів соціального захисту, охорони здоров’я, освіти та адміністрацій всіх рівнів влади.
Для навчання було розроблено 8 тем рівня “Початківець», лише за 5-ю темами були передбачені сертифікати. До навчання на 1 рівні долучилися і педагоги Донецького обласного еколого-натуралістичного центру – Наталія Рикунова та Валентина Костенко, які отримали сертифікати за перший рівень.
З серпня 2022р розпочалися тренінги Підвищеного рівня (Level 2). Підвищений рівень відбувся з наступних тем: MS Office Excel ;MS Office Word ;Робота з Google-документами.
І ось 30 вересня 2022 року Наталія Рикунова та Світлана Касьянова, педагоги ДОЕНЦ, завершили навчання підвищеного рівня і отримали сертифікати.
Висловлюємо слова подяки тренерам за цікаві та змістовні тренінги , а також Благодійній організації «Благодійний фонд «КІ ФАНД», що на безоплатній основі продовжили проведення Тренінгів з розвитку комп’ютерних навичок для персоналу закладів соціального захисту, охорони здоров’я, освіти та адміністрацій всіх рівнів влади у громадах-партнерах.
Догори