Спільна науково-дослідницька робота

У межах співпраці з Одеський обласний гуманітарний центр позашкільної освіти та виховання 24.11.2023 на базі Одеського державного аграрного університету співробітники ДОЕНЦ Юлія Мєнафова та Василь Шубчинський разом з науковцями та студентами першого курсу цього закладу провели консультаційну зустріч щодо спільної науково-дослідницької роботи по командному проєкту. Для реалізації експериментальної частини буде залучене сучасне технічне обладнання лабораторного комплексу університету.
Результати науково-дослідницької роботи планується оприлюднити на обласній науково-практичній конференції учнівської та студентської «Біологічні дослідження та винахідництво» та взяти участь у науково-технічному конкурсі «Eкo-Техно Україна» – національному етапі Міжнародної науково-технічної виставки Regeneron ISEF-2024.
Ми вдячні керівництву та співробітникам університету за співпрацю та бажання внести свій досвід і потенціал у розвиток наукових компетентностей молодого покоління. Спільна робота дозволила провести екскурсію по аудиторіям і лабораторіям (це тільки один корпус). Вразив музей, де відчутний запах історичних етапів розвитку університету з його амбіційними планами щодо розвитку аграрних наук у нашій державі.
Коротка інформація: Одеський державний аграрний університет — найстаріший на півдні України державний сільськогосподарський вищий навчальний заклад, провідний навчально-методичний та науковий центр з підготовки висококваліфікованих кадрів для різних галузей сільськогосподарського виробництва Північно-Західного Причорномор’я. Підпорядкований Міністерству аграрної політики та продовольства України. В університеті навчається близько 6000 студентів, з них на денній формі навчання — 2800.
Догори