Радіємо досягненням вихованців ДОЕНЦ

З 6 по 17 червня вихованці Донецького обласного еколого-натуралістичного центру (далі – ДОЕНЦ) взяли участь у Всеукраїнському зльоті юних дослідників-природознавців (далі – Зліт) та Всеукраїнському зборі лідерів Дитячого екологічного парламенту (далі – ДЕП) у дистанційному режимі. Організатори – Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді.
Гуртківці з Костянтинівської та Мар’їнської ТГ – всього 15 дітей достойно представили Донеччину на Всеукраїнських заходах.
Розклад Зльоту та ДЕП був складений таким чином, щоб юні дослідники та лідери екопарламенту мали змогу у будь-який зручний для них час дивитись майстер-класи, освітні, пізнавальні модулі, віртуальні екскурсії та різні цікавинки, проходити екологічні квести.
Кульмінаційною частиною стали виступи вихованців на науково-практичній конференції з дослідництва фіналістів всеукраїнських і регіональних організаційно-масових заходів у рамках Зльоту. Організатори були приємно здивовані участю дослідників з Донецької області та відмітили високий професійний рівень представленої роботи від ДОЕНЦ при обміні досвідом регіональних осередків ДЕП за круглим столом.
Наприкінці всі учасники Зльоту отримали дипломи. Команда ДЕП ДОЕНЦ нагороджена грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України за високі результати та інтерес до поглибленого вивчення природи, екологічно-свідому життєву позицію у Всеукраїнському зборі юних лідерів «Дитячий екологічний парламент» за І місце.
Опублікований матеріал залишиться у вільному доступі для подальшого використання на заняттях гуртків.
Дякуємо керівникам гуртків ДОЕНЦ: Тетяні Кучі, Тамарі Ломанцовій, Надії Обрєзан, Марині Тарасенко, Олені Ставрієцькій та Анні Данильченко – за проведену еколого-просвітницьку діяльність упродовж року, гідну підготовку вихованців та їх участь у заходах всеукраїнського рівня!
Догори