Проєкт “Діти та війна»

В рамках психологічного напрямку роботи Донецького обласного дитячо-молодіжного центру з 28 червня по 02 серпня 2022 року був реалізований проєкт “Діти та війна. Навчання технік зцілення”. Спікерами якого були психологиня Татьяна Шевельова та тренерка з неформальної освіти Наталія Жебрик.
Метою навчання є опанування методики дорослими, які допомагають дітям. Знання, які набудуть учасники допоможуть використовувати їх для контролю емоції, боротьби зі стресом, повернення до нормального психоемоційного життя.
В навчанні брали участь люди, у котрих професія пов’язана з дітьми та їх навчанням з різних куточків України.
Педагоги ДОЕНЦ Наталія Рикунова та Світлана Касьянова 2 серпня 2022 року завершили проходження тренінгового курсу «Діти та війна. Навчання технік зцілення» . Курс «Діти та війна. Навчання технік зцілення» розроблений Лондонським Інститутом психіатрії та Центром кризисної психології, Берген, Норвегія, перекладений та адаптований Інститутом когнітивно-поведінкової терапії, м. Львів.
Дякуємо спікерам та Донецькому обласному дитячо-молодіжному центру за отриманні нові знання, за підтримку та надані матеріали.
Догори