Підсумки обласного обласного етапу VІІ Всеукраїнського конкурсу «Гуманне ставлення до тварин»

Підбито підсумки обласного етапу VІІ Всеукраїнського конкурсу «Гуманне ставлення до тварин» (далі – Конкурс). Організатори — Донецький обласний еколого-натуралістичний центр (далі — ДОЕНЦ).
У Конкурсі взяли участь 50 здобувачів освіти з 21 територіальної громади Донецької області: Андріївської (1), Бахмутської (2), Білозерської (2), Волноваської (2), Вугледарської (3), Добропільської (6), Дружківської (6), Костянтинівської (1), Краматорської (1), Криворізької (1), Курахівської (2), Лиманської (9), Новодонецької (1), Олександрівської (1), Очеретинської (2), Покровської (1), Світлодарської (2), Слов’янської (2), Соледарської (2), Удачненської (2), Черкаської (1).
На розгляд журі Конкурсу учнівською молоддю було подано 48 робіт за темою «Шлях безпритульного хвостика додому» у вікових категоріях:
5-7 класи – 30 робіт,
8-11 класи – 18 робіт.
Зауваження, на які слід звернути увагу: не всі посилання мали загальний доступ, приходилося зв’язуватися з керівниками в індивідуальному порядку, щоб отримати доступ до робіт. 2 роботи повторювалися. Майже всі роботи цікаві, змістовні, емоційні та неповторні; але, на жаль, одна робота була взята з інтернету. Деякі продекламовано не виразно та швидко.
Призові місця розподілити так:
І місце – 65 – 70 балів (10 учасників),
ІІ місце – 59 – 64 балів (15 учасників),
ІІІ місце – 53 – 58 балів (20 учасників).
Результати за посиланням http://www.donoenc.com.ua/…/Protokol-rezultativ…
Переможців та призерів Конкурсу нагороджено Грамотами ДОЕНЦ, учасників — Сертифікатами (нагородна атрибутика буде опублікована 27.03.2024 за посиланням http://www.donoenc.com.ua/nahorody/ ).
Роботи переможців будуть публікуватися на офіційній сторінці ДОЕНЦ у Фейсбуці.
Догори