День українського добровольця

14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. Пам’ятна дата встановлена Верховною Радою України у 2017 році, щоб вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності нашої держави.
Вихованці Донецького обласного еколого-натуралістичного центру долучилися до відзначення цього важливого для кожного свідомого українця дня. На заняттях у гуртках проведено тематичні виховні години. На базі освітнього хабу “Наш Краматорськ” гуртківці разом з батьками створювали ляльки-мотанки “Берегиня”, бажаючи своїм рідним добровольцям Божої опіки і щасливого повернення додому. Проведено майстер-клас по виготовленню патріотичних серденьок у молодіжному центрі “Лідер” Мирнодолинсього старостинського округу Олександрівської ТГ. Діти із задоволенням виготовляли сувеніри для військових з побажаннями скорішої перемоги! Виготовлені на заняттях у гуртках поробки, малюнки, листівки будуть передані до волонтерських центрів для подальшої передачі нашим добровольцям.
Учнівська молодь Донеччини долучилася до дистанційної виставки малюнків “Воїни-добровольці”, організованої ДОЕНЦ. Викладали роботи з хештегами #ДОЕНЦ_14березня #День_українського_добровольця #Воїни_добровольці #МоєПозашкілля. Активну участь у виставці взяли учні Шандриголівського ліцею Лиманської міської ради та початкової школи Краматорського ЗЗСО № 12. Загалом біля 300 осіб долучилося до відзначення Дня українського добровольця.
Шановні українські добровольці, нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних. Зичимо вам міцного здоров’я, успіхів та надійного тилу!

Догори